L’altre dia algú em va dir…

§ 0 comments

… que d’aquí a uns anys, no massa, tot seria un sol ordinador, una gran xarxa "pseudo-neuronal" de la que emergiria una certa mena de consciència. Sobre lo de la consciència, no hi estic massa d’acord, i bé, sobre lo de que la gran xarxa esdevindria en un sol ordinador, doncs tampoc. Sembla que ens deixem portar per la nostra imaginació i pel cinema a l’hora de construir el futur. Pel cinema, sobre tot: evidentment, volem que en la pel·lícula de la nostra vida els herois s’acabin casant i que visquin feliços i que algú ens acabi traient les castanyes del foc quan tot està apunt d’anar-se’n avall. Però bé, aquesta és una altra història.

D’altra banda, us n’heu adonat que no tenim  cap bon escriptor de ciència ficció en Català? i, ep! em refereixo a obres del tipus "space opera", no m’estic referint a infumables relats filosofo-esotèrics. Trobo a faltar un Scot Card o un Herbert català.

Us hi animeu? Qui s’atreveix a fer una novel·la de CF en Català?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

What's this?

You are currently reading L’altre dia algú em va dir… at .

meta