La xarxa mata

No només perquè la majoria d’imbècils ja accepta qualsevol notícia com a vàlida… com a vàlida si segueix cert biaix cognitiu (els musulmans maten a les seves dones per tonteries)… en el moment en que hom veu una publicació al respecte, la reprodueix tant com pot… recompensant el seu biaix cognitiu.

Heu de saber que darrerament s’ha fet famoses certes webs gràcies a la màxima estupidesa de la gent que passeja per la xarxa, son empreses que SÍ es dediquen a contrastar noticies. Busqueu-les vosaltres.

Col·legues… la xarxa et mata… si et mata… em quedo sol defensant la comprovació d’allò que és veritat i allò que no ho és. Per què és tan important contrastar? perquè algun dia, una noticia reproduïda cent mil cops, et pot matar… encara que sigui falsa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

What's this?

You are currently reading La xarxa mata at Quatre Coses.

meta