Compromís

Ens comprometem amb allò que no ens costa cap esforç. Ens comprometem en les converses de cafè i després del partit del futbol ja hem oblidat l’assumpte. Fins que se’n torni a parlar, és clar, llavors tornem a ser els individus més compromesos que hom pugui trobar. Enganxem quatre o cinc imatges al facebook sobre el tema en qüestió i amb això donem per conclosa la bona obra del dia. O de la setmana… o pitjor encara…

No, no em contesteu ara. M’agradarà veure quants seguiu igual de compromesos amb les bones causes socials d’aquí al primer de Juny (després de la final de la Champions). Sí, parlo d’elefants, per exemple. Podria haver parlat dels assassinats a Síria, però em temo que això ja és una causa perduda perquè requereix de massa reflexió.

What's this?

You are currently reading Compromís at .

meta